OM OSS

Tech Recruitment är ett rekryteringsföretag och ett auktoriserat bemanningsföretag med över tio års erfarenhet av att rekrytera teknisk kompetens till industrin. Södertälje är ett framgångsrikt industricentrum i Sverige där det lokala näringslivet samarbetar med både kommunen och skolorna på ett framgångsrikt sätt. Vi är en del av detta samarbete och strävar efter att bli bäst på rekrytering av teknisk kompetens i hela regionen. Integration är en viktig fråga för oss nu och i framtiden. Förståelse för andra kulturer och förhållningssätt är en framgångsfaktor i vår region.

Vi värnar om din integritet

I och med att du ansöker till oss använder vi dina personuppgifter för att matcha relevanta jobbannonser. Detta görs i samband med EU-regler och GDPR-policy.

Du kan läsa om detta på knappen nedan.

VI KAN REKRYTERING & BEMANNING

Vi som jobbar på Tech Recruitment är alla erfarna rekryterare inom olika tekniska verksamheter. När vi rekryterar personal eller bemannar samarbetar vi nära uppdragsgivaren  för att ge den bästa tänkbara servicen. Vi intervjuar näsmaste chefer och kollegor för att bättre förstå vilken typ av kompetens och personlighet uppdragsgivaren efterfrågar. Då vi fokuserar på teknisk kompetens har vi blivit duktiga på vad företagen efterfrågar. Innan vi tillsätter personal kan vi använda oss av olika validerade tester antingen våra egna eller företagets egna tester. De kan vara inriktade på logiskt tänkande, matematiska kunskaper och tekniskt kunnande men även personliga och ledarskapserfarenheter. 

HITTA RÄTT MEDARBETARE

Vi presenterar aldrig en kandidat som vi inte tror klarar den uppgift de är tillsatta att sköta.

Vi vet att personkemin är viktig i slutändan därför deltar vi i hela rekryteringsprocessen tillsammans med uppdragsgivaren. 

VÅR VÄRDEGRUND

Vår filosofi är enkel. Genom att ge människor rätt förutsättningar, rätt coachning och mycket positiv feedback får vi människor att växa.

Vi är ett värderingsstyrt företag som värnar om individen oavsett etnicitet och läggning.

Värdegrunden hos oss handlar om att vara målinriktad, pålitlig, generös och inspirerande. Våra medarbetare har ett stort intresse för omvärlden och tycker om att lära sig nya saker. Vi gillar att göra saker tillsammans, delar med oss av kunskap och hjälper andra att lyckas. Vi strävar efter att vara bäst på det vi gör och agerar föredömligt och affärsmässigt i alla lägen.