OM OSS

Tech Recruitment är ett rekryterings och konsultföretag med över tolv års erfarenhet av att rekrytera teknisk kompetens till industrin. Vi arbetar med företag som tänker hållbart och stödjer ett mångkulturellt näringsliv. Vår strävan är att bli bäst på rekrytering inom teknik. När vår kund får rätt kompetens och kandidaten rätt arbetsgivare för sin utveckling då tjänar bägge parter på rekryteringen.

VI KAN REKRYTERING

Vi som jobbar på Tech Recruitment är erfarna rekryterare inom tekniska yrken. När vi rekryterar personal samarbetar vi nära uppdragsgivaren  för att ge den bästa tänkbara servicen. Vi intervjuar närmaste chefer och kollegor för att bättre förstå vilken typ av kompetens och personlighet uppdragsgivaren efterfrågar. Då vi fokuserar på tekniska yrkesområden har vi blivit duktiga på att sammanföra rätt kandidat till den roll företaget söker. Innan vi tillsätter personal kan vi använda oss av olika validerade tester antingen våra egna eller företagets egna tester. De kan vara inriktade på logiskt tänkande, matematiska kunskaper och tekniskt kunnande men även personliga och ledarskapserfarenheter. 

HITTA RÄTT MEDARBETARE

Vi presenterar aldrig en kandidat som vi inte tror klarar den uppgift de är tillsatta att sköta.

Vi vet att personkemin är viktig i slutändan därför deltar vi i hela rekryteringsprocessen tillsammans med uppdragsgivaren. 

VÅR VÄRDEGRUND

Vår filosofi är enkel. Genom att ge människor rätt förutsättningar, rätt coachning och mycket positiv feedback får vi människor att växa.

Vi är ett värderingsstyrt företag som värnar om individen oavsett etnicitet och läggning.

Värdegrunden hos oss handlar om att vara målinriktad, pålitlig, generös och inspirerande. Våra medarbetare har ett stort intresse för omvärlden och tycker om att lära sig nya saker. Vi gillar att göra saker tillsammans, delar med oss av kunskap och hjälper andra att lyckas. Vi strävar efter att vara bäst på det vi gör och agerar föredömligt och affärsmässigt i alla lägen.